Kabeh Kategori
EN
[gambar:judul]

3D printing-Zhuoou Group


PANALITEN
Description

Printing 3D-005

Printing 3D-009

Printing 3D-006

Printing 3D-016

Printing 3D-017

Printing 3D-018

Printing 3D-019

Printing 3D-025

Printing 3D-021

Printing 3D-026

Printing 3D-027

Printing 3D-028

Kanggo rincian liyane, monggo klik download!

Arsitektur cetak 3D:

Arsitektur cetak 3D yaiku teknologi mbangun bangunan fisik kanthi nglumpukake kanthi bertahap bahan bangunan.

Ing industri konstruksi, bangunan cetak 3D, sing cocog karo standar konstruksi lan nduweni fungsi praktis, dicithak kanthi otomatis lan cerdas kanthi nggunakake tinta cetak khusus lan mesin lan peralatan miturut gambar arsitektur sing diprogram.

Teknologi arsitektur cetak 3D wis nggawa revolusi ing industri bangunan, sing nggabungake desain, konstruksi, peralatan, bahan anyar lan aplikasi terpadu dadi siji sistem.

Lima kaluwihan utama bangunan cetak 3D:

1. Desain pribadi

2. Produksi siji-klik

3. instalasi mechanized

4. Pangiriman terpadu dekorasi interior lan njaba

5. Layanan profesional

Pengolahan minimalis:siji-klik, printing tembok warna lan integral njamin integritas saben komponen.

Gaya arsitektur macem-macem:nemoni tantangan saka macem-macem iklim ing macem-macem wilayah lan ngangkat kenyamanan urip.

Konsumsi energi sing kurang:nyuda konsumsi energi èfèktif ing construction bangunan, lan tekan harmoni antarane bangunan, wong lan alam.

3D printing teknologi manufaktur:ngurangi sampah sumber daya.

Layanan mandheg:irit wektu lan gaweyan.


Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
KITA tansah ana ing pembuangan sampeyan!
Mangga Klik kene kanggo Hubungi Kita