Kabeh Kategori
EN

Gambar Company

Shanghai Zhuoou Construction Group Co.,Ltd. adhedhasar ing Shanghai, karo telung tambahan, panutup area total 75000 meter persegi. Produk Zhuoou kalebu UHPC, GRC, GRG, FRP, TCP patung seni, terrazzo, etc. Kanthi asas pembangunan kualitas anjog lan inovasi mimpin, wis dikembangaké dadi panyedhiya layanan lengkap profesional saka bahan anyar kanggo hiasan bangunan ijo.

Zhuoou fokus ing layanan terpadu desain, R & D, produksi lan instalasi saka bahan hiasan tembok sandiworo lan karya patung seni. Utamane nglayani industri pariwisata budaya, bangunan kotamadya, taman lanskap, kompleks komersial, istana, omah kualitas, hotel bintang, industri percetakan 3D, lan liya-liyane. kelompok.

bab
Babagan02
Babagan03
Babagan04
Babagan05

Certificates

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
c1
SGS
SGS
SGS
SGS
SGS
SGS
SGS
SGS
SGS
SGS
SGS
SGS
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
KITA tansah ana ing pembuangan sampeyan!
Mangga Klik kene kanggo Hubungi Kita