Kabeh Kategori
EN

Pabrik lan bengkel

Shanghai Zhuoou Construction Group Co.,Ltd. adhedhasar ing Shanghai, karo telung tambahan, panutup area total 75000 meter persegi. produk Zhuoou kalebu UHPC , GRC, GRG, FRP, TCP seni reca, terrazzo, etc. Kanthi asas pembangunan kualitas anjog lan inovasi mimpin, wis dikembangaké dadi panyedhiya layanan lengkap profesional saka bahan anyar kanggo hiasan bangunan ijo.

Pabrik lan bengkel
Pabrik lan bengkel
Pabrik lan bengkel
Pabrik lan bengkel
Pabrik lan bengkel
Pabrik lan bengkel
Pabrik lan bengkel
Pabrik lan bengkel

Proses Produksi

Shanghai Zhuoou Construction Group Co.,Ltd. adhedhasar ing Shanghai, karo telung tambahan, panutup area total 75000 meter persegi. produk Zhuoou kalebu UHPC , GRC, GRG, FRP, TCP seni reca, terrazzo, etc. Kanthi asas pembangunan kualitas anjog lan inovasi mimpin, wis dikembangaké dadi panyedhiya layanan lengkap profesional saka bahan anyar kanggo hiasan bangunan ijo.

Proses Produksi
Proses Produksi
Proses Produksi
Proses Produksi
Proses Produksi
Proses Produksi
Proses Produksi

Instrumentasi

Shanghai Zhuoou Construction Group Co.,Ltd. adhedhasar ing Shanghai, karo telung tambahan, panutup area total 75000 meter persegi. produk Zhuoou kalebu UHPC , GRC, GRG, FRP, TCP seni reca, terrazzo, etc. Kanthi asas pembangunan kualitas anjog lan inovasi mimpin, wis dikembangaké dadi panyedhiya layanan lengkap profesional saka bahan anyar kanggo hiasan bangunan ijo.

Instrumentasi
Instrumentasi
Instrumentasi
Instrumentasi
Instrumentasi
Instrumentasi
Instrumentasi
Instrumentasi
Instrumentasi
Instrumentasi
Instrumentasi

Pusat R&D

Shanghai Zhuoou Construction Group Co.,Ltd. adhedhasar ing Shanghai, karo telung tambahan, panutup area total 75000 meter persegi. produk Zhuoou kalebu UHPC , GRC, GRG, FRP, TCP seni reca, terrazzo, etc. Kanthi asas pembangunan kualitas anjog lan inovasi mimpin, wis dikembangaké dadi panyedhiya layanan lengkap profesional saka bahan anyar kanggo hiasan bangunan ijo.

Pusat R&D
Pusat R&D
Pusat R&D
Pusat R&D
KITA tansah ana ing pembuangan sampeyan!
Mangga Klik kene kanggo Hubungi Kita