Kabeh Kategori
EN
[gambar:judul]

GRC-Zhuoou Group


PANALITEN
Description

GRC uga disebut GFRC minangka gabungan saka semen Portland, agregat alus, banyu, kopolimer akrilik, penguatan serat kaca (AR) lan aditif. Serat kaca AR (tahan alkali) nguatake beton, kaya sing ditindakake baja ing beton konvensional. Penguatan serat kaca ngasilake produk kanthi kekuatan lentur lan tegangan sing luwih dhuwur tinimbang beton normal, saéngga bisa digunakake ing aplikasi casting tembok tipis. GFRC minangka bahan sing entheng lan tahan lama sing bisa dibuwang ing wangun, warna lan tekstur sing meh ora ana watesan. Ana rong proses dhasar sing digunakake kanggo nggawe GFRC - proses Spray-Up lan proses Premix. Proses Premix luwih dipérang dadi macem-macem teknik produksi kayata spray premix, cast premix, pultrusion lan hand lay-up. GFRC utamané digunakake minangka façade njaba utawa materi cladding kanggo loro construction anyar lan recladding utawa restorasi saka facades bangunan ana. Kanggo aplikasi iki, proses Spray-Up umume digunakake lan GFRC "kulit" panelized ing pigura kandang jaran baja lan bobote 20-25 lbs saben kothak kaki (97-122 kg / sq.m).Tanpa pigura, GFRC. bakal bobote 7-10 lbs saben sikil persegi (34-48kg / sq.m)


GRC-BF

GRC-GH

GRC-BF015

GRC-SF

GRC-SF037

GRC-STF

GRC-TF

GRC-WF

GRC-WTF

GRC-YG

GRC-YG043

GRC-WTF016

Kanggo rincian liyane, monggo klik download!

Properti Fisik
Property ValueMetode/Asil Tes
Kekerasan BarcolASTM-D-2583 56 Poin
KomprèsiASTM-C-39 10,810 psi
Rata-rata CTEASTM-D-696 8.0 x 10-6 in/in/F°
KapadhetanASTM-D-792 132.5 lbs/cu.ft.
Flammability - Bahan Kelas IASTM-E-84 0 Flame/50 Smoke

Combustible - bahan Kelas 1

ASTM-E-84 0 Flame/50 Smoke
Kekuatan lenturASTM-D-790 2,630 psi
TensileASTM-D-638 1,500 psi
Bobot Unit (lbs./sq.ft. ing ½")4-6 lbs.
Kekuwatan Pengaruh

ASTM-D-256 99.0 ft. lbs./in


aplikasi

Amarga keluwesan nemen ing desain lan fungsi, iku uga digunakake sacara ekstensif ing aplikasi ora mbutuhake pigura kandang jaran baja lan umume diprodhuksi nggunakake salah siji saka pangolahan Premix. Aplikasi kasebut kalebu ornamen arsitektur (tutup kolom, cornice, jendhela lan lawang ngubengi, etc.), terra cotta restorasi lan panggantos, geni ngubengi, countertops beton, rocks palsu lan planters.

Advantage competitive

• Highly awet lan aman

• Desain kamardikan wiwit GFRC bisa dicithak ing meh kabeh wujud lan werna / tekstur

• Mbutuhake pangopènan sing kurang banget

• Instalasi cepet lan biaya efektif

• Cuaca lan tahan geni

• Irit lan luwih entheng tinimbang beton pracetak

• Energi efisien

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
KITA tansah ana ing pembuangan sampeyan!
Mangga Klik kene kanggo Hubungi Kita