Kabeh Kategori
EN

Taman Binjiang Yanlord

Wektu: 2022-07-13 Hit 55

Taman Binjiang Yanlord

Arsitek: W. DESIGN

Material:molase

Fitur proyek:meksa moluoshi, jurusan tartamtu saka elastisitas, resistance kokain, bisa Cut lan spliced ​​ing werna, Processing lapisan punika prasaja, efek ayu. Proyèk iki nggabungake pengalaman bangunan komunitas internasional Renheng lan kualitas Binjiang Seiko kanggo nggawe "legenda No.1" Hangzhou sabanjure kanthi rasa sing langgeng lan kualitas apik.

Proyek kasebut menangake medali emas kategori Home Furnishing/kerajinan ing lomba beton dekoratif nasional kaping lima "Gedung Beton Cup".


Jembatan Lanskap Jalan Chengdu Tianfu Kapindho

Jembatan Lanskap Jalan Chengdu Tianfu Kapindho

Shanghai Pinghe Bilingual School, Qingpu

Shanghai Pinghe Bilingual School, Qingpu

KITA tansah ana ing pembuangan sampeyan!
Mangga Klik kene kanggo Hubungi Kita