Kabeh Kategori
EN

Johnson Controls HQ Asia Pasifik

Wektu: 2022-07-12 Hit 77

Johnson Controls HQ Asia Pasifik (2)

Arsitek: K&H International

Material: GRC piring lumahing banyu mecah

Fitur proyek: syarat dhuwur kanggo efek lumahing lan flatness produk, lan instalasi sesuai karo standar hiasan njero ruangan. Proyèk iki netepi konsep perlindungan lingkungan ijo, milih GRC minangka bahan utama, njupuk kesederhanaan putih minangka gaya utama, nyorot delicacy ing rincian lan bahan, edging stainless steel, dimming putih lan logo padhang, Iku cara sing apik kanggo nyebut raos ilmu lan teknologi modern.

Zhejiang Greentown Wuzhen Graceland

Zhejiang Greentown Wuzhen Graceland

Shanghai Disneyland Yolai Town

Shanghai Disneyland Yolai Town

KITA tansah ana ing pembuangan sampeyan!
Mangga Klik kene kanggo Hubungi Kita