Kabeh Kategori
EN

Shanghai Disneyland Yolai Town

Wektu: 2022-07-12 Hit 102

Shanghai Disneyland Yolai Town

Arsitek: Tongji University architectural design and Research Institute (Group) Co., Ltd., jrdv urban international (arsitektural concept scheme), plat studio Inc (landscape concept scheme)

Fitur Proyek: Fasad nganggo integrasi sawetara sistem, lan modeling sakabèhé lan pangolahan rinci fokus ing gaya arsitektur macem-macem, lan metafora fénoména kutha New York, Paris, Milan, Wina lan ing. Wilayah ngarep utamane digawe saka watu pasir putih lan watu pasir kuning, GRC modeling hiasan, 18 jinis watu madhep, bab 50 jinis efek werna logam lan 100 jinis werna Paint, kang ndadekake werna fasad saka kabèh project sugih lan kebak vitalitas.

Johnson Controls HQ Asia Pasifik

Johnson Controls HQ Asia Pasifik

Museum Astronomi Shanghai

Museum Astronomi Shanghai

KITA tansah ana ing pembuangan sampeyan!
Mangga Klik kene kanggo Hubungi Kita