Kabeh Kategori
EN

Shanghai Pinghe Bilingual School, Qingpu

Wektu: 2022-07-13 Hit 89

Arsitek: tim desain arsitektur OPEN Beijing "Li Hu".

Fitur proyek:Area pamblokiran siji produk wis tekan dhuwur anyar, tekan luwih saka 25 meter persegi, lan kangelan Processing lan instalasi unprecedented. Kamar dekompresi anti banyu lapisan kaping pindho lan struktur gesper nunggang diadopsi ing sendi, kanthi sesak udara sing apik. Ing sistem struktur pigura baja, construction lan instalasi saka wilayah gedhe, hiasan unit, jampel termal lan papan gantung njaba terpadu diwujudake.

---Area maksimum blok tunggal yaiku 29.6m2, massa unit yaiku 290kg / m2, lan massa maksimum blok tunggal yaiku 8.6t. Sing ageng GRC area pamblokiran siji menehi bangunan katon flat terpadu

Taman Binjiang Yanlord

Taman Binjiang Yanlord

Taman Pusat No.1 (Jiangxi)

Taman Pusat No.1 (Jiangxi)

KITA tansah ana ing pembuangan sampeyan!
Mangga Klik kene kanggo Hubungi Kita