Kabeh Kategori
EN

Proyek CBD Ibukota Administrasi Anyar Mesir

Wektu: 2022-07-12 Hit 90

Siji sabuk, salah siji dalan lokomotif pembangunan Mesir ing mangsa ngarep, uga minangka manifestasi kunci kerjasama lan nuduhake pembangunan antarane Mesir lan Mesir. Iku ora mung bakal dadi simbol penting kerjasama Sino Mesir ing kapasitas produksi, nanging uga simbol penting saka Sino Egyptian lan Sino-Afrika kekancan.

Zhuo'ou aktif nanggapi telpon saka kawicaksanan nasional, nggawe usaha terus-terusan, ninggalake kesan apik ing Partai A, pemilik Mesir lan supervisor Mesir karo kerjasama tulus lan kekuatan lengkap banget, lan diakoni minangka supplier saka GRC materi kanggo proyek dening supervisor Mesir.

Binjiang Spring Villa

Binjiang Spring Villa

Pangkalan Alibaba Xianyu

Pangkalan Alibaba Xianyu

KITA tansah ana ing pembuangan sampeyan!
Mangga Klik kene kanggo Hubungi Kita