Kabeh Kategori
EN

PANALITEN PRODUK
lan Manufaktur

Produk Zhuoou kalebu UHPC, GRC, GRG, GRP, TCP, Pencetakan 3D, etc.it wis berkembang dadi panyedhiya layanan lengkap profesional saka bahan anyar kanggo kabeh jinis karya construction.

Waca liyane +

Studi kasus

Kasus pelanggan

Zhuoou Group utamané serves industri pariwisata budaya, bangunan kotamadya, malang taman, Komplek komersial, kraton, kualitas panggonan, hotel bintang, industri printing 3D, etc.

Babagan awake dhewe

Babagan Zhuoou Construction

Adhedhasar ing Shanghai, karo telung tambahan, panutup area total 75000 meter persegi. produk Zhuoou kalebu UHPC, GRC, GRG, FRP, TCP seni reca, terrazzo, etc. Kanthi prinsip devel-opment kualitas anjog lan inovasi mimpin, wis dikembangaké dadi panyedhiya layanan lengkap profesional saka bahan anyar kanggo hiasan bangunan ijo. ......

Mangerteni liyane

Tampilan kualifikasi perusahaan

certificate

Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
Certificate
c1
SGS
SGS
SGS
SGS

pelanggan koperasi

partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
KITA tansah ana ing pembuangan sampeyan!
Mangga Klik kene kanggo Hubungi Kita